Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Foto Hans Keuzekamp.

Workshop Straatfotografie Fokko Muller

Vrijdag 10 november organiseert Foto Hans Keuzekamp, in samenwerking met Olympus en Fokko Muller een workshop straatfotografie. De workshop begint om 10.15 uur met de introductie van de Olympus OM-D camera’s. Hierna volgt een lezing door Fokko Muller. Na de lezing is het mogelijk om OM-D camera’s en M.Zuiko-objectieven te lenen. Deze kunt u gebruiken voor het middagprogramma, een workshop straatfotografie en een stadswandeling door Zwolle.

De middag wordt afgesloten met het bespreken van de gemaakte foto’s en mag u uw mooiste foto laten afdrukken op 20x30. De kosten van de workshop bedragen € 25,00. Inclusief een heerlijk kopje koffie, thee en een lunch.

U kunt zich inschrijven met onderstaande link:

http://www.fotohanskeuzekamp.nl/product_detail/27904/1247/workshop-straatfotografie-fokko-muller.html

Promoties bij Foto Hans Keuzekamp

Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk heeft weer een cash back actie op touw gezet! Als u nu een camera, objectief of combinatie daarvan aanschaft ontvangt u tot wel €500,00 retour!

Bij Canon hebt u zelfs twee keuzemogelijkheden. In plaats van cash back kunt u kiezen voor Canon tegoed. Dit bedrag ligt hoger dan het cash back bedrag. U bouwt een spaarpotje op bij Canon. Als u dan later dit jaar nóg een product van de firma aanschaft krijgt u uw krediet teruggestort.

Bent u benieuwd geworden? Klik dan hier en zoek uw favoriete product!

Headlines

Workshop Straatfo...28-10-17
Vrijdag 10 november organiseert Foto Hans Keuzekamp, in...
Lees meer »
Promoties bij Fot...19-05-17
Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk hee...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »

Aanmelden nieuwsbrief