Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

verzenden Foto Hans Keuzekamp

Als u via onze website een product bestelt dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 7,00. Of u in Nederland of België woont maakt niet uit. Deze verzendkosten worden ook vermeld bij het overzichtsscherm van uw bestelling. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Woont u in een ander land neem dan voor u bestelt even contact met ons op over de eventuele verzendkosten.

 

Onze artikelen worden, direct nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, via TNT naar u verzonden. U ontvangt, na verzending, een Track and Trace-nummer. Hiermee kunt u via internet bekijken wat de status van uw verzending is. Over het algemeen betekent vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Dit geldt niet voor de zaterdag en zondag. Artikelen die op deze dagen worden besteld versturen wij op maandag.

 

Artikelen boven de €400,00 worden verzekerd verzonden, mocht er wat gebeuren tijdens het transport dan weten u en wij zeker dat het goed opgelost wordt. Voor artikelen onder deze prijs zijn wij natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de verzending.


Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel. Kies dan bij u bestelling bij ’selecteer uw verzendmethode’ voor ’in kom het product in de winkel ophalen’.

Omdat onze winkel midden in het centrum van Zwolle zit maken veel mensen er een gezellig dagje Zwolle van. Controleert u voor uw bezoek onze openingstijden zodat u niet voor een dichte deur staat. Ook de koopzondag staan hier vermeld.


Headlines

Nikon D850 Tour m...16-12-17
Nikon D850: Perfecte resolutie, of teveel pixels? Bent...
Lees meer »
Promoties bij Fot...29-11-17
Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk hee...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »

Aanmelden nieuwsbrief