Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

Kipon

U kent ongetewijfeld het gevoel. U hebt een nieuwe camera gekocht en u hebt nog lenzen liggen van uw oude camera van een ander merk. Of u hebt van uw ouders een stapel lenzen gekregen die niet op uw huidige camera past. Uitermate vervelend, want vaak zitten er ware pareltjes tussen.

Dan biedt Foto Hans Keuzekamp nu dé oplossing: Kipon-adapters.

Deze adapter bevestigt u aan de achterkant van uw lens. Vervolgens draait u hem in de camera zoals u gewend bent. Met de adapter van uw keuze kunt u bijvoorbeeld uw Canon-lens op een Nikon-body gebruiken. Of een oude Leica-lens op een hypermoderne Micro Four Thirds-camera. Zo kunt u, tegen een vriendelijke prijs, uw oude lenzen met veel plezier hergebruiken.

Een ander geval. U fotografeert graag gebouwen, maar het perspectief is totaal anders dan toen u het in het echt zag. U zou graag een tilt-shift-lens aanschaffen, maar vindt het zo prijzig. Hiervoor heeft Kipon een speciale adapter otwikkeld die het u toelaat om uw lens te tilten of te shiften. Zo maakt u van uw eigen lens een heus tilt- of shiftobjectief!

Ook kunt u uw eigen lenzen als macro-objectief gebruiken. Hiervoor heeft u een reverse-adapter nodig (omkeerring). Zo heeft u voor erg weinig geld een erg leuke macro-oplossing.

Als officiële dealer van Kipon geven wij 3 jaar garantie op de Kipon-adapters

Headlines

Nikon D850 Tour m...16-12-17
Nikon D850: Perfecte resolutie, of teveel pixels? Bent...
Lees meer »
Promoties bij Fot...29-11-17
Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk hee...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »

Aanmelden nieuwsbrief