Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

Lowepro Street and Field authorized dealer

 

Het nieuwe Street & Field-systeem van Lowepro kan dankzij ongekende mogelijkheden de manier waarop je foto’s maakt volledig veranderen. De modulaire nieuwe collectie innovatieve accessoires is er speciaal voor de veelzijdige en veeleisende fotograaf die zijn bewegingsvrijheid tijdens het werk koestert. Wie S&F integreert in zijn workflow zal merken dat fotograferen met behulp van de S&F-accessoires niet alleen vele praktische nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt, maar ook het meenemen van de apparatuur een stuk comfortabeler maakt. Het S&F-systeem is ontwikkeld met drie profielschetsen van fotografen in het achterhoofd: de reportagefotograaf, de multi media fotograaf en de sportfotograaf.

http://loweprofessionals.nl

&F™ Light Utility Belt

Met gemak accessoires toevoegen of verwijderen.

De S&F™ Light Utility Belt bestaat uit verwijderbare segmenten om de riem uit te breiden dan wel compacter te maken. Bij de riem wordt tevens een schouderriem geleverd, waardoor snel geswitcht kan worden tussen het dragen van de losse elementen op de schouder of op de heup.

Voor meer
info zie: 
iconS&F™ Light Utility Belt (2.69 MB)
 

S&F™ Deluxe 

Technical Belt

Een echte multitasker.

S&F™ Deluxe Technical Belt biedt een veelzijdigheid aan manieren om je spullen te dragen en is compatible met het S&F™-harnas en vest. De achterzijde van de riem is extra breed gemaakt, niet alleen voor comfort, maar ook om de mogelijkheid te bieden een Lowepro Sliplock™-tas over de riem te schuiven.

Voor meer 
info zie: 
iconS&F™ Deluxe Technical Belt
 (3.18 MB)

S&F™ Technical Harness

Voor het spreiden van gewicht

Het S&F Technical Harness kan met iedere S&F -riem gebruikt worden. Het belangerijkste nieuwe kenmerk is de mogelijkheid om op de achterzijde een Lowepro-tas uit een van de andere serie’s te dragen middels de handige en stevige draaglus. 

Voor meer info zie:
 
iconS&F™ Technical Harness (3.6 MB)
 

 

S&F™ Technical Vest

In zijn geheel verstelbaar.

Het S&F Technical Vest biedt een comfortabele pasvorm op maat en zorgt er voor dat je een flink gewicht op je lichaam kunt dragen zonder dat dit teveel energie kost. Het vest is verstelbaar op vele punten en werkt prima samen met de verschillende beschikbare riemen.

Voor meer info zie: 
iconS&F™ Technical Vest (4.65 MB)

S&F™ Lens Exchange Case 200 AW

Uniek in zijn soort, de ultieme lens case waarmee je in een handomdraai je lens vewisselt.

De S&F Lens Exchange Case 200 AW is één van de meest vernieuwende accessoires van het S&F systeem en daarom ook patentpending. De case blinkt uit in zijn eenvoud maar voorziet in de behoefte om gemakkelijk en snel van lens te kunnen wisselen. Een bijzonder item, wat onhandig verwisselen zeker voorkomt.

Voor meer info
 zie:
 iconS&F™ Lens Exchange Case 200 AW (3.43 MB)

 


S&F™ Slim Lens Pouch 75 en 55 AW

Compact in te klappen en gemakkelijk mee te werken.

S&F Slim Lens Pouches (55 AW en 75 AW) zijn plat en compact wanneer de lens op de camera zit, maar bieden toch alle ruimte die nodig is wanneer de lenzen worden verwisseld en terug in de pouch moeten worden gedaan. Doordat klitteband op twee plaatsen onder de klep is aangebracht kun je de grootte van de Lens Pouch wisselen.

Voor meer info zie: 
iconS&F™ Slim Lens Pouch 75 en 55 AW (3.27 MB) 

S&F™ Quick Flex Pouches 75 en 55 AW

Een pouch voor flitsers die zichzelf sluit.

S&F Quick Flex Pouches (55 AW & 75 AW) voor snelle toegang tot een flitser. Met model 55 AW voor compacte flitsers en model 75 AW voor grotere flitsers.

Voor meer info zie: 
icon S&F™ Quick Flex Pouches 75 en 55 AW (3.71 MB)

 

S&F™ Utility Bag 100 AW

Eenvoudigweg geschikt voor alles.

In S&F™ Utility Bag 100 AW kun je eigenlijk vanalles kwijt wat je nodig hebt. Maar bijvoorbeeld ook een camerabody zonder objectief past er prima in. Of een verrekijker, mengpaneel, batterijen, handleidingen e.d.

Voor meer info zie: 
icon S&F™ Utility Bag 100 AW (3.47 MB)

S&F™ Filter Pouch 100

Organiser voor filters in alle maten.

S&F Filter Pouch 100 is gemaakt voor de bescherming en het organiseren van maar liefst 10 filters. Het boekje met tabbladen is uitneembaar en voorzien van kleurmarkering om bijvoorbeeld polarisatiefilters van UV-filters te scheiden. Wanneer het filterboek uit de tas is gehaald blijft een handig accessoirevak over.

Voor meer 
info zie: 
icon S&F™ Filter Pouch 100 (2.81 MB)

 

 

S&F™ Bottle Pouch

Je drinkfles altijd bij de hand.

S&F™ Bottle Pouch zorgt ervoor dat je altijd iets te drinken bij de hand hebt. De neopreen hoes houdt de vloeistof warm dan wel koud en past als een compact element op een S&F™ vest of riem.

Voor meer info zie: 
iconS&F™ Bottle Pouch (2.17 MB)

S&F™ Phone Case 20

Een slimme hardcase voor je smartphone.

S&F Phone Case 20 is er speciaal voor de moderne smartphones waarbij uiteraard de telefoons met navigatiesysteem extra van pas kunnen komen bij het fotograferen..

Voor meer info zie: 
iconS&F™ Phone Case 20 (3.16 MB)


S&F™ Memory Wallet 20

Plaats voor een dozijn geheugenkaartjes.

S&F Memory Wallet 20 opent als een boek en biedt ruimte aan maximaal 12 Compact Flash of SDkaartjes en is eenvoudig vast te maken aan een riem.

Voor meer info zie: 
icon S&F™ Memory Wallet 20 (2.94 MB)

S&F™ Audio Utility Bag 100

De ideale media kit.

S&F™ Audio Utility Bag 100 is ingericht om audioapparatuur mee te nemen. Er is bijvoorbeeld gedacht aan een bevestiging voor een koptelefoon en aan een efficiënte manier om alle bekabeling netjes op te ruimen.

Voor meer info zie: 
icon S&F™ Audio Utility Bag 100 (4.27 MB)


S&F™ Laptop Utility Backpack 100 AW

Een toevoeging aan je workflow.

S&F™ Laptop Utility Backpack 100 AW is geschikt voor iedere netbook en is ingericht om onderweg de
gemaakte foto’s of video’s direct te bewerken of door te zenden.

Voor meer info zie: icon S&F™ Laptop Utility Backpack 100 AW (3.22 MB)

S&F™ Transport Duffle Backpack

Draag met gemak je complete uitrusting.

Alle andere losse S&F™-accessoires passen in de S&F™ Transport Duffle Backpack. Deze backpack heeft afneembare hengsels en volop riempjes en Sliplock bevestigingslussen binnenin om alle andere
cases en pouches in te bevestigen en gemakkelijk in-één te dragen.

Voor meer info zie: icon S&F™ Transport Duffle Backpack (3.77 MB)

Headlines

Nikon D850 Tour m...16-12-17
Nikon D850: Perfecte resolutie, of teveel pixels? Bent...
Lees meer »
Promoties bij Fot...29-11-17
Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk hee...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »

Aanmelden nieuwsbrief