Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

Officieel dealer van Rode Microfoons

Foto Hans Keuzekamp specialiseert zich steeds meer in het filmen met de digitale spiegelreflex of systeemcamera en het filmen met (semi) professionele videocamera’s. Aan film zit natuurlijk onlosmakelijk ook geluid verbonden. Nu is de geluidskwaliteit van een ingebouwde microfoon regelmatig niet voldoende. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een goed, degelijk, betrouwbaar en betaalbaar microfoonmerk. En in onze zoektocht konden we niet om Røde heen. Dit merk levert voor een betaalbare prijs topkwaliteit microfoons. En als je je aankoop registreert geven ze op bijna alle microfoons ook nog eens 10 jaar garantie!

Via deze link vindt u een overzicht van ons huidige assortiment: http://fotohanskeuzekamp.nl/product_overzicht/1071/1/pagina.html

Hier vindt u de belangrijkste videomicrofoons van dit moment.

 

 

 

Hieronder nog een verhaal over het ontstaan van RØDE

Freedman Electronics en het begin van RØDE

 

RØDE Microphones komt voort uit de Freedman bedrijven groep, opgericht in 1967 door Henry en Astrid Freedman, nadat zij waren geïmmigreerd naar Australia uit Zweden. Freedman Electronics was een pionier in de Australische audio industrie voor het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van een uitgebreid assortiment audio producten. Luidsprekers, special aangepaste elektronica en versterkers waren het specialisme van het bedrijf. 

Langdurig onderzoek in microfoon techniek en de daarbij behorende ontwikkeling binnen Freedman Electronics welke op laboratorium niveau en in de praktijk werd uitgevoerd leidde er toe dat er zich een ambitie ontwikkelde om kwalitatief hoogwaardige microfoons te ontwikkelen en te produceren.

In 1990, werd besloten om de eerste Rode microfoon te produceren en op de markt te zetten.

 

De eerste jaren van RØDE

 

Voordat de homerecording markt explodeerde waren er producenten van professionele opname microfoons die microfoons voor de studio’’s  op de markt brachten. Deze kwaliteit producten waren ook erg kostbaar. 

Waarom waren die zo duur? Dat is wel verklaarbaar, immers de markt voor deze dure microfoons was betrekkelijk klein, zodat de prijs van de microfoons hoog moest zijn om de investering van de fabrikanten te compenseren.

RØDE’s eerste stappen in de markt waren op een moment dat de markt voor homestudio’s en projectstudio’s sterk begon te groeien. Het bedrijf heeft op deze ontwikkeling geanticipeerd door met de meest moderne technieken microfoons te produceren met de beste ingenieurs. Dit resulteerde in een mooi ontwerp, en hoge kwaliteit van de microfoons . Door de modern geautomatiseerde productie methode was het nu mogelijk geworden deze microfoons voor een spectaculair lage prijs te verkopen zonder aan kwaliteit te verliezen. Veel waar voor je geld zou je kunnen zeggen.

 

Eén van de grootste microfoon producenten van de wereld

In 2003, was Rode al uitgegroeid tot een leidende kracht in deze groeiende markt waardoor het nodig was om uitbreiding te ondergaan. De fabriek verhuisde naar een 75,000 square foot fabriek met kantoren dicht bij Sydney 2000 Olympics.
Deze vergroting van de productie capaciteit maakt het mogelijk om de groeiende vraag naar Rode microfoons aan te kunnen . Uitbreiding van geavanceerde productie methoden, assemblage lijnen, administratie en logistiek zijn op de toekomst ingericht.

De Rode metaalbewerkingfabriek met computer gestuurde apparatuur werd ingezet om alle microfoon behuizingen en overige metaal componenten te fabriceren..Ook deze onderdelen voldoen aan de hoogste eisen die men kan verwachten.

RØDE Microphones is gecommitteerd om alle klanten producten te leveren die volledig beantwoorden aan de verwachtingen van de klant zowel voor de kwaliteit als wel voor de prijs.

Dit wordt bereikt en in stand gehouden door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling, evenals het gebruik van nieuwe technieken en apparatuur. Niet alleen hierdoor zijn Rode microfoons zo populair geworden, maar ook doordat Rode luistert naar de klanten.

En natuurlijk door de best after-sales service die je kunt bedenken en de uitgebreide garantie (10 jaar volgens Rode voorwaarden) is een investering in een Rode microfoon een heel erg veilige betrouwbare investering. Net zoals de relatie die Rode met de klant zal hebben.

Headlines

Nikon D850 Tour m...16-12-17
Nikon D850: Perfecte resolutie, of teveel pixels? Bent...
Lees meer »
Promoties bij Fot...29-11-17
Het is weer die tijd van het jaar; vrijwel elk merk hee...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »

Aanmelden nieuwsbrief