B+W UV-filter MRC 58mm

Op voorraad
€ 49,00
none

Omschrijving

Hoogwaardig B+W UV-filter uit de Professional-serie met F-Pro filtervatting en MRC coating. Filtermaat 58mm. Reduceert ongewenst strooilicht en zorgt voor contrastrijke beelden met heldere kleuren.

B+W MRC UV-filters

De B+W MRC UV-filters uit de professional serie zijn hoogwaardige filters die maximale bescherming bieden zonder kwaliteitsverlies. Bovendien filteren ze het UV-licht, dat in zeelucht of op grote hoogte een ongewenste blauwe waas over uw beeld kan creëren. Het filter is voorzien van een MRC-coating. Deze Multi Resistant Coating zorgt voor een maximale reflectiereductie en vermindert het strooilicht tot een minimum. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kleuren en een hoog contrast in uw foto’s. Daarnaast is de coating stof- en waterwerend. De filters worden vervaardigd in de fabriek van Schneider in Duitsland waar ze aan strenge kwaliteitscontrole onderhevig zijn.

 

F-Pro Filtervatting

De F-Pro filtervatting waar de filters uit de professional-serie gebruik van maken is geschikt om met objectieven vanaf 24mm zonder extra vignettering te fotograferen. De F-Pro filtervatting is matzwart om zo reflectie te voorkomen en is voorzien van een schroefdraad aan de voorzijde waardoor combineren met andere filters mogelijk is en uw lensdop nog gewoon zal passen.

General

 • Naam
  B+W UV-filter MRC 58mm
 • Merk
  B+W
 • Filtermaat
  58mm
 • Coating
  MRC

Facebook Attribute Group

  Bundle Items

   Images

    Gift Options

     PostNL

      Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl