B+W UV-filter MRC Nano 58mm XS-Pro

Op voorraad
€ 65,00
none

Omschrijving

Hoogwaardig B+W UV-filter uit de Premium serie met XS-Pro filtervatting en MRC nano-coating. Filtermaat 58mm. Reduceert ongewenst strooilicht en zorgt voor contrastrijke beelden met heldere kleuren. Daarnaast stof- en waterwerend én krasbestendig.

B+W MRC nano UV-filters

De MRC nano-coating van B+W is de sterkste en beste coating uit het assortiment. De coating is zeer kras en stof-bestendig en druppels olie of water rollen zo van het filter af (pearl-effect). De multi resistant coating bestaat uit een 7-laagse coating aan beide zijden van het filter om zo de hardheid te verhogen. De UV-filters zorgen voor een degelijke bescherming en gaan daarnaast de blauwzweem, die UV-licht op uw foto's kan brengen, tegen. De filters worden vervaardigd in de fabriek van Schneider in Duitsland waar ze aan strenge kwaliteitscontrole onderhevig zijn.

XS-Pro Filtervatting

De XS-Pro filtervatting is de beste filtervatting die B+W te bieden heeft. Door de smalle filterafmeting is deze te gebruiken met groothoekobjectieven tot wel 17mm (10mm op APS-C).  Ideaal voor de veeleisende landschapsfotograaf. De XS-Pro filtervatting is matzwart om zo reflectie te voorkomen. De messing ring is voorzien van schroefdraad aan beide zijden, zodat uw lensdop nog gewoon zal passen.

General

 • Naam
  B+W UV-filter MRC Nano 58mm XS-Pro
 • Merk
  B+W
 • Filtermaat
  58mm
 • Coating
  MRC Nano

Facebook Attribute Group

  Bundle Items

   Images

    Gift Options

     PostNL

      Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl