Veilig betalen bij Foto Hans Keuzekamp

Het belangrijkste is dat uw betaling in de winkels of op Foto Hans Keuzekamp.nl, Print-Inn.nl of Kijk Uit Verrekijkers.nl veilig verloopt. Daartoe hebben we verschillende maatregelen getroffen. De websites zijn beschermd met de best mogelijke technieken. Ook kunt u alleen betalen via veilige betaalmethodes.

SSL Certificaat

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

U kunt zien dat onze website beschermd is aan het slotje in uw adresbalk.

SSL Secure Connection

Betalen in de winkel

Als u in de winkel iets koopt, of een nog niet betaalde bestelling komt afhalen, kunt u op de volgende manieren betalen:

 • Contant
 • Pin
 • Creditcard (m.u.v. American Express)
 • Foto Hans Keuzekamp cadeaubon

Bij een pinbetaling is het van belang dat u in de gaten houdt of uw betalingslimiet toereikend is. Mocht het nou onverhoopt gebeuren dat u uw limiet overschrijdt is er niks aan de hand. In de winkel zoeken we samen met u naar een passende oplossing. Neem voor de zekerheid wel uw e.dentifier (ABN Amro) of Rabo Scanner (Rabobank) mee. Dan kunt u eventueel in de winkel nog uw limiet verhogen.

Veel mensen vinden betalen met een creditcard fijn. Uiteraard is dat geen probleem bij Foto Hans Keuzekamp. We accepteren de kaarten van Mastercard en Visa. U betaalt net zoals u zou betalen met uw pinpas, dus met gebruik van uw pincode. Als we een gepersonaliseerde aanbieding voor u hebben gemaakt is het mogelijk om te betalen met uw creditcard, er worden dan echter wel extra kosten berekend. Dit is 2% van het totaalbedrag van uw aanbieding. Dit komt doordat creditcardmaatschappijen deze kosten eveneens aan ons berekenen.

Foto Hans Keuzekamp beschikt over zijn eigen cadeaubon. Deze kunnen we naar wens voor u opmaken en is te besteden in al onze winkels. U neemt uw bon mee naar de winkel en de waarde van de bon wordt van de bestelling afgetrokken. 

Online betalen

Online betalen bij Foto Hans Keuzekamp gaat snel en gemakkelijk. Voor online betalingen werken wij samen met betalingspartner Multisafepay

Wanneer u via onze website producten aanschaft kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Creditcard
 • Overboeking
 • Kortingscode
 • Mr. Cash / Bancontact
 • Sofort Banking
 • Giropay

iDeal

De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. Snel, veilig en vertrouwd. Nadat u uw producten in uw winkelwagentje hebt gedaan gaat u richting de kassa. U wordt naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank geleid. Het geld staat direct op onze rekening en uw bestelling wordt gelijk afgerond. Aan deze methode zijn geen extra kosten verbonden.

Creditcard

U kunt ervoor kiezen om uw betaling via creditcard te verrichten. Vaak zitten hier voor u interessante voordelen aan. Op onze sites kunt u betalen met creditcards van Mastercard en van Visa. Let wel op! Aan betaling met creditcard zijn 2,20% extra kosten verbonden. Dit wordt automatisch bij uw totaalprijs opgeteld. 

Overboeking

Als u niet beschikt over de mogelijkheid tot betaling via iDeal of geen creditcard hebt kunt u ervoor kiezen om het totale bedrag vooraf te voldoen. U selecteert “overboeking” bij de verschillende betaalmethoden. Ons bankrekeningnummer verschijnt en u doet de overboeking. Na ontvangst van het door u verschuldigde bedrag, wat enkele werkdagen in beslag neemt, wordt uw bestelling verder verwerkt. Het duurt dus langer voordat u over uw bestelling kunt beschikken.

Kortingscode

Online is het mogelijk om een speciale kortingscode in te voegen. Hiermee wordt eveneens een bedrag of percentage van het totaalbedrag afgehaald. Om hiervoor in aanmerking te komen dient er een Foto Hans Keuzekamp cadeaubon aangeschaft te zijn, óf dient u te beschikken over een door Foto Hans Keuzekamp verstrekte kortingscode. Bij het betaalproces komt u vanzelf langs een kopje “kortingscode invoeren”. De code waar u over beschikt vult u hier in. Het bedrag of percentage wordt dan automatisch verrekend.

Mr. Cash / Bancontact / Sofort / Giropay

Deze betaalmethoden komen overeen met iDeal, alleen is dit voor onze Belgische en Duitse klanten.

De extra kosten voor betaling met het Belgische Mr. Cash / Bancontact en het Duitse Giropay bedragen 1,50%. Voor Sofort bedragen de extra kosten 1,00%.

Copyright © 2018 Fotohanskeuzekamp.nl