SanDisk SDHC 32GB Extreme 90Mb/s V30

Op voorraad
€ 29,95

Omschrijving

Extreme snelheden voor serieopname, snelle overdracht en 4K UHD

Extreme snelheden om uw beste opnamen te maken. UHS Video Speed Class 30 (V30) en UHS Speed Class 3 (U3) stellen u in staat opnamen te maken in 4K UHD, waardoor de resolutie van uw video's naar een hoger niveau wordt getild. Deze kaarten, die beschikbaar zijn in opslagcapaciteiten van 32 GB tot 256 GB en leessnelheden tot 90 MB/s bieden voor snelle overdracht, zijn compatibel met apparaten die SDHC en SDXC ondersteunen en worden geleverd met een levenslange beperkte garantie.

Extreme schrijfsnelheden tot 40 MB/s

Leg snel opnamen vast met schrijfsnelheden tot 40 MB/s. Met SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten kunt u meerdere beelden per seconde opnemen, waardoor het de keuze bij uitstek is voor het fotograferen van snelle actie of het maken van foto's in continue serieopname.

Maximaliseer de efficiëntie met leessnelheden tot 90 MB/s

Dezet geheugenkaart, met extreem snelle leessnelheden tot 90 MB/s, stelt u in staat afbeeldingen in hoger resolutie of 4K UHD-video's over te dragen vanaf uw DSLR of camcorder naar uw computer zonder lange wachttijden.

Voorbereid voor 4K UHD

Met UHS Video Speed Class 30 (V30)- voor kaarten van 32 GB tot 256 GB en UHS Speed Class 3 (U3)-classificaties, stellen de SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K UHD- en Full HD-video op te nemen. Hierdoor zijn zij ideaal voor het opnemen van avonturen in de buitenlucht, trips in het weekend of sportevenementen zonder frames te missen.

Eenvoudig bestandsherstel met RescuePRO Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel. Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omgevingen

SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

Product Details

 • Naam
  SanDisk SDHC 32GB Extreme 90Mb/s V30
 • Merk
  Sandisk
 • Type Geheugen
  SD/SDHC/SDXC
 • Productlijn Opslag
  SanDisk Extreme
 • type aansluiting
  Nee

Capaciteit & Prestatie

 • Capaciteit
  32GB
 • Leessnelheid
  90MB/s
 • Schrijfsnelheid
  40MB/s
 • Videosnelheid
  C10, U3, V30
 • Geheugenkaart Opties
  Full HD, 4K Video

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    PostNL

     Copyright © 2018 Fotohanskeuzekamp.nl