Sandisk SDHC 32GB Extreme PRO 95mb/s V30

Op voorraad
€ 34,95

Omschrijving

Opnames maken zonder beperkingen

Onze meest krachtige SD™ UHS-I-geheugenkaart, met de hoogste capaciteit, biedt maximale snelheid voor prestaties, betrouwbaarheid en beeld- en 4K UHD videokwaliteit zonder concessies van uw DSLR, geavanceerde digitale camer of HD-videocamera. Overdrachtssnelheden tot 95 MB/s garanderen een snel en efficiënt werkproces bij de postproductie.

Leessnelheden tot 95 MB/s en schrijfsnelheden tot 90 MB/s

Voor maximale efficiëntie leveren de SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-I-geheugenkaart extreem hoge overdrachtssnelheden tot 95 MB/s ter ondersteuning van het werkproces bij de postproductie. Schrijfsnelheden tot 90 MB/s kunnen snelle opnamen, sequentiële serieopname en het vastleggen van RAW- plus JPEG-opnamen met gemak aan.

Ontworpen voor professionals

Professionele camera's en camcorders met hoge resolutie verdienen het vermogen, de prestaties, de capaciteit en de betrouwbaarheid van de allernieuwste innovaties van SanDisk. Daarom vertrouwen professionele fotografen en videografen op geheugenkaarten van SanDisk.

Voorbereid voor 4K UHD

Met UHS Video Speed Class 30 (V30)- [alleen voor kaarten van 32 GB tot 256 GB] en UHS Speed Class 3 (U3)-classificaties, stellen de SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K UHD- en Full HD-video op te nemen. Hierdoor zijn deze ideaal voor professionals die extreme sporten en andere activiteiten met snelle acties vastleggen zonder frames te verliezen.

Eenvoudig bestandsherstel met RescuePRO Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel. Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omgevingen

SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

Product Details

 • Naam
  Sandisk SDHC 32GB Extreme PRO 95mb/s V30
 • Merk
  Sandisk
 • Type Geheugen
  SD/SDHC/SDXC
 • Productlijn Opslag
  Sandisk Extreme Pro
 • type aansluiting
  Nee

Capaciteit & Prestatie

 • Capaciteit
  32GB
 • Leessnelheid
  95MB/s - 633x
 • Schrijfsnelheid
  90MB/s
 • Videosnelheid
  C10, U3, V30
 • Geheugenkaart Opties
  4K Video

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    PostNL

     Copyright © 2018 Fotohanskeuzekamp.nl