Sony NPA-MQZ1K Multi-batterijenadapter

Op voorraad
€ 349,00

Omschrijving

KENMERKEN

In het pakket zijn twee NP-FZ100-batterijen inbegrepen

Voor een lange gebruiksduur

Deze batterijadapter biedt plaats aan vier NP-FZ100 Z-batterijen en ondersteunt langer opnemen.

Voeding voor camera's die compatibel zijn met batterijen uit de Z- of W-serie1

Deze multi-batterijenadapter is geschikt om aan te sluiten op een camera die werkt met batterijen uit de NP-FZ100 Z- of NP-FW50 W-serie1 en deze te voeden. Wanneer u de kap voor de Z-seriebatterij (figuur [A]) verwijdert, past de voedingsplaat (figuur [B]) op camera's die compatibel zijn met W-seriebatterijen.

NP-FZ100-batterijen worden snel opgeladen

Met deze batterijadapter laadt u in ca. 480 minuten maximaal vier batterijen uit de NP-FZ100 Z-serie2op via de netadapter3. De oplaadstatus wordt aangegeven via een led met 3 niveaus, wanneer u klikt op de knop 'resterend batterijvermogen'.

Selecteer voeding of batterij opladen

Met de schakelaar DC OUT/CHARGE (DC-uit/opladen) midden op het bedieningspaneel kunt u kiezen tussen de camera voeden vanuit de batterijen of de batterijen opladen.

Met twee USB-poorten als voedingsuitgang

Met de camera/USB-kiezer schakelt u tussen DC OUT-opties voor het naar keuze voeden van de camera of andere, via USB-poorten aangesloten elektronische apparaten.4

Flexibele instellingen voor allerlei opnamescènes

Deze batterijadapter is voorzien van drie schroefaansluitingen zowel boven als onder (6 in totaal). Flexibele configuratie met bevestigingsplaat en schroeven.

Algemeen

 • Naam
  Sony NPA-MQZ1K Multi-batterijenadapter
 • Merk
  Sony
 • Type Accu
  NP-FZ100
 • Oplaadbaar
  Ja
 • Cameratype (Lijst)
  Sony A3000, Sony A5000, Sony A5100, Sony A6000, Sony A6300, Sony A6500, Sony A7, Sony A7 II, Sony A7r, Sony A7r II, Sony A7s, Sony A7s II, Sony A9, Sony DSC-RX10, Sony DSC-RX10 II, Sony DSC-RX10 III

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    PostNL

     Copyright © 2018 Fotohanskeuzekamp.nl