Verzendinformatie

Let op! Normaal gesproken kunt er van op aan dat we onze doelen met betrekking tot onze snelle levering redden. Ook dat is momenteel echter anders. Vanwege enorme drukte bij zowat elke bezorgdienst ervaren ook wij regelmatig vertragingen de verzending van uw bestelling. Houd u hier alstublieft rekening mee tijdens het bestellen. Als u vragen hebt vernemen we die uiteraard graag. Dat kan als u hier u klikt. Dank voor uw begrip!

Bestelt u een camera bij Foto Hans Keuzekamp? Dan kunt u er van op aan dat uw pakket snel in huis is. Bij bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 zijn geplaatst is dat over het algemeen de volgende dag al! Bestelt u dus op woensdag vóór 17:00 uur een camera of objectief, dan kunt u er op donderdag al mee fotograferen.

Bestellingen die op zaterdag vóór 13:00 uur worden geplaatst worden in principe op maandag al bij u aangeboden. Bestellingen na 13:00 uur worden op maandag bij PostNL aangeboden.

Bezorging

PostNL Pakket*

Vóór 13:00

Vóór 17:00

Na 17:00

Maandag-Vrijdag

Volgende dag

2 dagen

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

*Pakketten worden bezorgd via PostNL. Op feestdagen en in drukke periodes duurt verzending mogelijk langer.

Wanneer u uw bestelling laat bezorgen via PostNL ontvangt u een mail met daarin de Track & Trace-code. Via deze code volgt u uw pakket tot aan de deur.

Ook als u in het buitenland woont is verzending geen enkel probleem. Binnen Europa bedraagt de levertijd zo'n drie tot zes werkdagen. U ontvangt gewoon de volgcode, zoals bij elke bestelling. Toch is het verloop van uw verzending wel iets anders. PostNL werkt samen met verschillende netwerkpartners, laten we zeggen met het Franse La Poste. Dit houdt in dat als uw bestelling naar Frankrijk wordt verzonden de track-and-trace code vervalt zodra de netwerkpartner het pakket heeft overgenomen. In niet alle gevallen wordt de status op de site van PostNL geüpdatet. Niet schrikken, geen nood, uw pakket is niet vermist. Neem contact met ons op en we gaan erachteraan. U ontvangt van ons het track-and-trace nummer van de netwerkpartner en u bent weer in staat om uw zending te volgen.

Uw bestelling laten versturen naar het buitenland kost minimaal € 13,50.

Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl